View Single Post
Staro 10.12.2008., 14:37   #47
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
i, koji na kraju koristiti?
A kome je ovo pisano?

Edonkeyevci 2x su za sad konstantni i ne rikavaju ni nakon mjesecnih uptime-ova.

ed2k://|server|92.241.164.30|4242|/
ed2k://|server|212.63.206.35|4242|/

No to je nebitno. Provedes postavke i sto "sfiltrira" trentna lista, to imas. Puknes po serveru samo za dvostruku provjeru onoga sto trazis. S tim da je KAD poduplao kvalitetu pronalazaka: Gotovo da mi serveri nista ne koriste buduci da KAD nalazi vec dosta vremena, skoro pa identicne pronalaske. Ionako je uvijek bio as u rukavu kad je nesto bilo stvarno nemoguce za naci. Drugim slovima, vozis na KAD-u bez servera kompletno. Gotovo da ti i ne trebaju osim dvostruke provjere za rezultate. Znaci te servere dizes samo za potrebe trazenja, cim si gotov gasis i ostajes samo na KADu!

Vremena su "teška" i ja bas i ne bi "statirao" nijedan server. Nema potrebe a i sigurno je sigurno Cesto puta se jasno vidi kako je napunjen korisnicima do vrha i ne moze primiti nikoga. No kad ga lupim, prima me brzinom svjetlosti. Jesu tovariši pametni, ali meni je to pomalo sumnjivo. Peerates server ne koristiti! Sumnjivo indexira fajle i stoji mnogima na crnoj listi. Najcesce se samo jedan Peerates navlaci i tog se preskace.

Hvali servere, drz se KADa!
Visage je offline   Reply With Quote