View Single Post
Staro 10.12.2008., 13:42   #206
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Bogte pa djeluje puno veći auto bar ovako na prvi pogled, a i za Octaviu nebi nikad rekao da je na golf platformi uvjek sam mislio da je to passatova platforma, zanimljivo očito je ipak bitno kako se pleh savije...

Dobro ja ionako nemrem niti dizati kredu prije 5mj pa ima vremena stiči ali cjene se stignu promjeniti...

Da upravo to i je istina zato ja i velim da i ja tražim u tom rangu, mogao bi si ja i osjetno veću ratu priuštiti (ja sve krede geldam na 3-5g duži perriodi nemaju IMHO svrhe) i auto kategorije passata recimo (cjenovni) ali mi netreba jer meni je to čisto radi praktičnosti a ne radi nekog statusnog simbola...
Klasu kojoj auto pripada ti je najlakse odrediti ako pogledas medjuosovinski razmak koji pak u najvecoj mjeri utjece na prostranost kabine(ima iznimaka.. npr. Clio III ima medjuosovinski razmak skoro u klasi Megane-a).
Ako pogledas, Octavia ima cca. 10cm veci medjuosovinski razmak od Cordobe, ali i manji od Passata. Ukupna duljina auta najcesce ne govori nista(ili vrlo malo) o njegovoj prostranosti.
JC Denton je offline