Na kraju price treba reci da ako je covjek odlucio kupiti auto srednje klase, za koji god se odluci izmedju KIA-e Cee'd i Forda Focusa, biti ce zadovoljan. Oba auta su dobra, osim ako imas peh.. onda ce ti se stalno kvariti
Postoji i sansa da KIA ima vise djecjih bolesti jer je nova, a ne redizajn kao Focus(kojem je u redizajnu vjerojatno otklonjena svaka mana).
Autor teme je krenuo u rasponu od 75 pa do 100 tisuca kn, i po logici stvari shvacam da je 100k kn oko gornje granice..e pa moje upozorenje je samo da autor dobro razmisli da li si to moze priustiti ne samo po pitanju kredita nego i po pitanju goriva (racunait na vise cijene nego sto je to danas) i po pitanju odrzavanja i registracije (novi auto isto treba odrzavanje). Iz tog razloga ja nekad preporucam radje manji i jeftiniji auto, nego se istegnuti do samog ruba kredita...i onda kukat da nemas za bengu ili ne daj bog hranu...
Citiraj:
Autor FERRYS
yep fabia i cordoba (podvozje polo) su u istoj klasi a leon i octavia (podvozje g3/g4)....
|
Ispravka. Koliko je meni poznato, Octavia se radila samo na podvozju G4 (stara) i G5 (nova)

G3 je davna proslost sto se skode tice...