Citiraj:
Autor yedwy
@Dodo
Dobro nek je auto od 50k opet trebaš raditi 2g da zaradiš tu lovu i opet ista stvar - ako možeš 2g bit bez auta auto netrebaš niti kupovati...
Inače ja ne strepim oko posla, ako ga i izgubim, naći ću drugi, kad sam se išao zaposlit trebala su mi točno 2 (slovima DVA) dana da budem pod ugovorom na neodređeno i to sa 0 dana pravog radnog iskustva... 
|
Meni je trebalo pola sata od obrane diplome i vec sam dobio posao sa ugovorom na neodređeno
Sto se tice toga da mozes bez auta... mozda vec imas auto i mozes ga jos vozit 2 godine? Mnogi kupuju novi auto bez stvarne potrebe (recimo znam ljude koji su imali 5 godina star auto sa 40k km i isli uzimat novi na kredu... WTF?)
Citiraj:
Autor DoDo
Mislim da si imao sreće ili si uber radnik, većina firmi danas ne uzima
radnike u stalni radni odnos.
|
A nije ti palo na pamet da je mozda visokoobrazovan u deficitarnom zanimanju? Ja sam npr. zavrsio strojarstvo, na trzistu dipl. ingl. strojarstva nema ni za lijek... posao prakticki mozes birati
Citiraj:
Autor FERRYS
Stoga trk u banku po čim veći duži kredit i po novog auteka, ni važno kojeg, svi novi su dobri...
|

Čim duži kredit? Ti ne voliš svoju lovu? Voliš banzi davati kamatu tj. "višak" svoje love?
Citiraj:
Autor yedwy
@dodo
Ne nije niti sreća niti uber radnik nego je nepopularno radno mjesto, a ja imam specijalni VSS - dr.med...  Ali da dosta OT... 
|
Kao sto rekoh - deficitarni i nepopularni VSS!
Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121