Tema
:
Creative Labs Live! 5.1 - digital out
View Single Post
20.06.2004., 09:29
#
2
zwer
crnjo
Moj komp
Datum registracije: Mar 2003
Re: Creative Labs Live! 5.1 - digital out
SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika?
Toe S/PDIF. Nadji nekog da ti zalemi mono bananu na RCA (cinc), a izmedju njih X metara koaksijalnog kabla (sto deblji, to bolje, al' pazi da stane u konektore).
Na mono konektoru odrezi onaj "rep", tako da ti stane sto deblji kabl. Ja sam si slozio takav, a i 10orici frendova, super radi sve do 15m. Duze od toga nikome nije trebalo, al' vjerojatno ide.
Dijelove imas u cipoteki, trazi mono bananu i neki pozlaceni cinc + koaksijalni kabl.
Ja tako hranim svog Marantza SR4300 sa zvukom
-->
Citiraj:
Originally posted by deepFRY
Imam Creative Labs Live! 5.1 Player.
Kartica ima digitalni izlaz DIN (ili tako nešto). Htio bi ju spojiti sa reciverom digitalnom vezom, ali na reciveru imam optički i coaxialni digitalni ulaz.
Da li postoji kabel koji pretvara DIN izlaz u coaxialni ulaz??? (optički sigurno nema)
Na CD-u s driverima našao sam neki manual (uputstva) u kojima sam našao sliku kabela DIN-->SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika?
Toe S/PDIF. Nadji nekog da ti zalemi mono bananu na RCA (cinc), a izmedju njih X metara koaksijalnog kabla (sto deblji, to bolje, al' pazi da stane u konektore).
Na mono konektoru odrezi onaj "rep", tako da ti stane sto deblji kabl. Ja sam si slozio takav, a i 10orici frendova, super radi sve do 15m. Duze od toga nikome nije trebalo, al' vjerojatno ide.
Dijelove imas u cipoteki, trazi mono bananu i neki pozlaceni cinc + koaksijalni kabl.
Ja tako hranim svog Marantza SR4300 sa zvukom
Pronađi još poruka od zwer
Moj komp
CPU:
9900X3D
MBO:
MSI Tomahawk
RAM:
96GB DDR5
HDD:
Samsung 4TB NVMe, Samsung 4TB SATA3
VGA: