View Single Post
Staro 10.12.2008., 11:49   #163
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
zato kaj vani postoji servisna kultura redovitog održavanja, dok kod nas ne i naravno da se ljudi boje pazariti rabljena kola.

ja znam recimo kada ću svoja prodavat da ću sigurno biti xxx€ skuplji nego kaj preprodavači i razni kamatari prodaju po oglasniku jer imam (imat ću) svu povijest auta uredno registriranu u
knjižicu održavanja, svaki ijedan račun od auta i sve opreme na njemu (čak i benzin jer tankam isključivo na 2 benzinske u zg).

ako neće netko kupit - bmk, rađe nek mi stoji pred kućom, ali tu "uslugu" održavanja ću bome i naplatiti... netko će to prepoznati, netko ne.

hoću reći žalosno je da sam ja u debeloj manjini koja se tako ponaša prema osnovama održavanja auta.

nisi ti manjina, a ova tvoja teorija kad budeš prodavao... zaboravi. Riejtko tko ti to cijeni, a i ako će ti cijenit, dobit ćeš 300€ više... Clio star 7 godina, recimo akd će ti prodavat svog, ti danas vrijedi 3500-4000€. I ti misliš sad dobit recimo 1000€ više jer si ti svoga kao "servisirao"... to ti opet ništa ne znači.

Imam i ja od svog auta sve račune od svih servisa, pa mi to ne pomaže da sad mogu tražit 1000€ više za njega. Jer je tržišna vrijednost takva i amen.
Gabre je offline