Citiraj:
Autor Gabre
buljo - nijedan nije nabrijan. Sve su to normalni motori. Tvornica ih je takve napravila, i kao takvi su jednako izdržljivi ko neki 1.6 od 75ks. 
|
Znači isto je 1.0 100ks i 1.6 100ks, pa za koji qurac ne ugrađuju umjesto 1.6 1.0 mašine? Koliko je meni poznato JEFTINIJE je napravit auto zapremine 1000 kubika od 1600 kubika.
Citiraj:
Autor Gabre
syss - kužimo se mi obadvojica o čemu pričamo, ja čisto sa ekonomske strane govorim da je rabljeno auto (provjereno) definitivno isplativije. A isto tako su ljudi u zabludi da ako kupe novo aute, onda misle da će to auto biti novo uvijek.
|
O ćem ti pričaš, koja nebuloza rofl

Nego jel znaš kad su Forda pitali koji je najbolji auto što je odgovorio?
Citiraj:
Autor Gabre
i na kraju, jedan savjet autoru, i opaska na još jednu glupost ovdje. Netko je napisao, dobro je kupiti auto na kraju 2008, pa možda dobiješ 2009. LOOOL 
opet neki stručnjak za aute. i da, još netko je napisao da će na taj noačin dobiti 2-3k eura popusta.   Istina je ovakva. Ako kupiš auto u 2008, dobit ćeš 100% auto godišta iz 2008, pa ne prave se auti u budućnosti pa vraćaju..  (karikirano, oznake godišta imaju više faktora),
nego, ako kupiš auto u 1 mjesecu, ili 2, u 2009, VELIKA je vjerojatnost da ćeš dobiti auto godišta 2008, no to "uglavnom" napomenu u salonu. I na takav auto možeš eventualno užicati koju stotinu kuna popusta....
|
Aj se malo raspitaj prije nego što počenš pričat nešto što očito ne znaš.
A što se popusta tiče dal da ti pošaljem račun koliki sam ja popust dobio ove godine kad sam kupovao auto iz 2007?????? Ili ćeš i dalje tvrdit da se radi o par stotina kuna
Inače datum proizvodnje je može iščitat iz broja šasije, a nazovi Audi i reci da hoćeš kupit auto 26.12.2008 i reci im da želiš da ti bude datum proizvodnje 2009 pa nam reci što će ti odgovorit.
2 JC Denton
Znači onda je bolje kupit 1.0 motor sa 100ks nego 1.6 sa 100ks? Isto će trajat? Teško, bez obzira kako se zove, a o ganjanju kad je hladan o tom neću ni pričat.