Citiraj:
Autor domy_os
Isti slučaj sam nedavno imao na jednom kompu u servisu i Unlocker je bez problema "ubio" winlogon.exe proces i onda obrisao zaraženu datoteku. Nakon toga je uslijedio BSOD jer sam naravno ubio kritičan sistemski proces, ali nakon reseta sve OK.
|
da ! al kod mene je problem što ga ne pronalazi ni jedan antivirus,pa čak ni vundofix,ali ključ uvjek postoji(hijack)
Hijack recimo pokazuje putanju do dll-a ali ga jednostavno tamo nema,pa ga stoga ni nemogu kopirati kao što si naveo,a možda i taj dll nije zaražen već pridodan,pa bi ga trebalo maknuti.
Uključio sam i hide files al ga nema.
hijack ključ ne želi obrisati jer veli da ga koristi explorer,što je i istina jer se stalno želi conectat na internet,a kad ga obrišem u registry-u jednostavno se stvori nazad.
O2 - BHO: (no name) - {6D794CB4-C7CD-4c6f-BFDC-9B77AFBDC02C} - C:\WINDOWS\system32\rqRIxxxv.dll -dotični dll
kad odem u regeditor i potražim preko search dotični ključ nađe ih jedno tri i sve ih uspijem pobrisat samo ključ ( CLSID\{6D794CB4-C7CD-4c6f-BFDC-9B77AFBDC02C} ) se stvori odmah nazad.
Daj ak ti nije teško prokomentiraj ovo sve malo opširnije jer već stvarno neznam što bi. Zanimaja me tvoje mišljenje ,što sad dalje.
Instalirao bi novi win ali je origigi win i OEM verzija,pa sam pitao dečke i vele da bi mogao izgubiti licencu. znaš li kaj po tom pitanju ?