View Single Post
Staro 10.12.2008., 10:39   #154
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
buljo - nijedan nije nabrijan. Sve su to normalni motori. Tvornica ih je takve napravila, i kao takvi su jednako izdržljivi ko neki 1.6 od 75ks. (p.s. da, vrlo dobro znam što je turbina)
U krajnosti, da vas pitam, što je vama izdržljiv motor?

syss - kužimo se mi obadvojica o čemu pričamo, ja čisto sa ekonomske strane govorim da je rabljeno auto (provjereno) definitivno isplativije. A isto tako su ljudi u zabludi da ako kupe novo aute, onda misle da će to auto biti novo uvijek.

fleks - isuse kako ti se da trkeljati o gaćama i takvim glupostima.
bla bla bla, pričaš kao osoba koja nema pojma kako se kupuje auto.

I opet neko spominje da je boljekupit novi Sandero.. da ako si osoba kojoj je svejedno da li se vozi u Yugiću ili S klasi, osobi kojoj je bitno da se auto kotrlja cestom i to je to.
Sandero je na razini Yugića po kvaliteti materijala i izradi. prestrašno.

buljo - mislim da je par dana vremena ništa u odnsou na iznos novca koji daješ za novi auto... najlakše je otić kupit novo.

Jedino je u hrvatskoj problem što ljudi kupuju nove aute, a koji im je daleko iznad nihovih mogućnosti i potreba...

i na kraju, jedan savjet autoru, i opaska na još jednu glupost ovdje. Netko je napisao, dobro je kupiti auto na kraju 2008, pa možda dobiješ 2009. LOOOL
opet neki stručnjak za aute. i da, još netko je napisao da će na taj noačin dobiti 2-3k eura popusta. Istina je ovakva. Ako kupiš auto u 2008, dobit ćeš 100% auto godišta iz 2008, pa ne prave se auti u budućnosti pa vraćaju.. (karikirano, oznake godišta imaju više faktora),
nego, ako kupiš auto u 1 mjesecu, ili 2, u 2009, VELIKA je vjerojatnost da ćeš dobiti auto godišta 2008, no to "uglavnom" napomenu u salonu. I na takav auto možeš eventualno užicati koju stotinu kuna popusta....

trenutno je na tržištu automobila koma, prodaja užasno pada, razgovarao sam sa čovjekom iz Zubaka koji kaže da za iduću godinu predviđaju 20-30% pad prodaje automobila. Sukladno tome, malo će i cjene pasti, zato je savjet svima koji kupuju auto neka se strpe 2 mjeseca.
Gabre je offline