Citiraj:
Autor Gabre
o da, sad se sjetih da je Buljo napisao gore, " računaj na to je Kiin motor nabrijan, rađe od focusa 100ks... "  no offense Buljo, ali ovo me pošteno nasmijalo..  što bi onda rekao na nove 1.2t motore od 100-ak ks, ili 1.4 turbo kompresor motor od 170ks.. itd.
kakva se ovdje pamet prosipa majko mila. Masa ovdje dijeli savjete a ni vozačke nema. 
|
1.2 100ks
1.4 100ks
1.6 100ks
I koji od njih je nabrijan? Aj malo pogledaj kod večine proizvođača koliki je prosjek ks po 1600 ccm??
Nabrijan ne mislim da je neznamšta rađeno na njemu nego da su ga malo "oslobodili" i samim tim će mu vijek bit kraći, nebitno koliko.
A osim toga na koji fakin foru možeš uspoređivat turbo benzinac sa običnim atmosfercem?

Jel znaš za što je turbina, tj što ona sve radi?
A i tvoji savjeti su isto veseli, potrošit par dana, ne znam koliko kn da saznaš dal auto koji gledaš valja, pa uvijek je sigurnije uzet novi auto jer onda znaš da si neko (duže) vrijeme miran.
I koliko ljudi sjebe svoj ok auto sa lošim održavanjem, od majstora, jeftinijih dijelova, ne redovitih izmjena ulja, filtera...
Na koju foru će meni neki stručnjak sa sigurnošću reć da je auto kasnio sa redovnim servisima po 5t km to me neće brinut sljedećih par mjeseci ali što je za nekoliko god...?