syss - a što da ti kažem... primjera radi. ti si uzeo Clio za 9000€, Masni je uzeo Leon starog par godina. Isti novci. Po meni leon vrijedi i više od toga. da ne bi bilo, vozio sam Clio ko tvoj i često sam u njemu, a i u Leonu, i Leon je 3 klase auto iznad Clia.
gle, rabljeni auto ne može kupiti svatko, jer ljudi masovno nemaju pojma, ali sa imalo prvotnog informiranja i par probnih vožnji te odlaska sa autom na pregled kod majstora, sve takve "zjahane rage" su mit.
u današnje doba auti novijih generacija, recimo od 2000.g. su daleko kvalitetniji nego prije, a upravo na tome "prije" ljudi imaju formirano neko mišljenje "rabljeni auto - zjahana raga". To stoji ako kupuješ auto star 15 godina.
Novi auto na kredu te košta mjesečno jednu prosječnu plaćicu, kad uračunaš ratu, regu, kasko, set guma, redovni servis...
i netko spominje Kiin motor... taj motor od 107ks je po snazi u rangu eurposkih 90ks.. a priče o Mazdi i Kii skupa zatisnite mačku pod rep. Isto tako i onaj njihov dizel 140ks.. kad su ga testirali usporedo sa njemcem od 140ks, koreanac kao da ima 30ks manje....
o da, sad se sjetih da je Buljo napisao gore, " računaj na to je Kiin motor nabrijan, rađe od focusa 100ks... "

no offense Buljo, ali ovo me pošteno nasmijalo..

što bi onda rekao na nove 1.2t motore od 100-ak ks, ili 1.4 turbo kompresor motor od 170ks.. itd.
kakva se ovdje pamet prosipa majko mila. Masa ovdje dijeli savjete a ni vozačke nema.