View Single Post
Staro 09.12.2008., 17:46   #428
Ruky
Premium
Moj komp

Ruky's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
od codeca jedino kaj sam instalirao je codeci koji dolaze s kmplayerom, powerdvd-om, cccp i core avc. pokusavao sam ja prije sa vlc playerom prije reinstalacije ali islo je na 100 % sa filmovima koji su preko 7 gb u sat i pol. vlc mi je inace katastrofa player. MPC Home Cinema nisam pokusavao slozit ali navecer cu si dat truda. starci su mi u dnevnom boravku i gledaju dadilju pa ih nesmijem ometat sa svojom prckanjem po htpc-u. namjerno sam probao sa bs.playerom bas zato kaj nema internih codeca (kolko ja znam). zbog nekog razloga ne volim multifunkcionalne stvari tip kmplayer ili vlc koji sadrze sve u sebi. npr vlc prije pola godine nisam nikako mogao natjerat da salje dts na pojacalo, tako da sam tada odustao od takvih playera. ja kod takvih stvari vidim samo probleme sa viskom codeca i sukobima istih. znaci vi ste uvjereni da meni i dalje ne radi graficka nego procesor sa kvalitetnijom kombinacijom nasumicno postavljenih codeca. jel postoji nacin da ja vidim dal cpu ili gpu radi na dekodiranju filma? osim po zauzecu cpu-a
Ruky je offline   Reply With Quote