Evo ja ga (sharkoon sha550-12a) gledam ubost, imam konfu sa 2x 3870 u cf, 5400+ na 3.3GHz, sitno periferije, pa
sam zujao sto bih u linksu upiknuo. Svakako ne zelim iz principa ici preko 500kn, jer mi to nije ni jedini ni bitan komp, vidio sam na prvi pogled privlacan u second hand ponudi, modularan TAGAN 430W Easycon, TG430-U15, ATX2 v2.0, Super Silent, "popravljan" - napravio i web narudzbu, ali hmmm modularan i popravljan...trazio sam da mi potvrde da su svi kablovi na broju; pogadjate, fer covjek mi je poslao fotke; niti jedan kabel nema osim napajanja !!! Dakle totalno imho neupotrebljivo napajanje... zatim lc power sa 140 mm ventom i navodno visokom iskoristivoschu i stednjom(ali ovdje ga ljudi popljuvali pa odustao), OCZ stealth extream dodje 520 kn a tu vidim da je to rebrandano mid napajanje i pored toga citam na t.h. da ima smeche od kondenzatora (iako navodno visoku efiksnost i ok zastitu)... eto pazljivijim citanjem po forumu, mislim da cu ubost šarkuna. Ak nije tiho, kvragu, promijenit ću ventilator pa makar time izgubio garanciju.