Citiraj:
Autor Codiac
vecina nokia e serije ?
nego ja sam na vagi izmedju xperie i touch hd-a al zasad mi xperia vodi jer ima kakav takav flash na kameri...
|
A onda sam siguran da znaš kako je xperia proizvod HTC-a
@Bruno_Rv naravno da nisam kupio samo radi GPS-a, već radi toga da budem faca, kaj nisam sada prava faca, imam komad opreme koja me koštala ko svetog petra kajgana, i nikada neću te pare uz pomoć njega vratiti(dakle neće mi se isplatiti)
ne naravno da ga nisam uzeo zato da bi se preseravao naokolo( PREVIŠE ) nego zato jer mi može pomoći u poslu, dakako zasada još ne u punom potencijalu, ali valja se nadati
A sada mali lookback na ono što sam zasada uspio na njemu instalirati, prvensveno sam htio da mogu koristiti Gsensor(njegove mogućnosti) u svim aplikacijama osim TF3D-u jer kao što znate touch hd može koristiti landscape opciju samu u youtube i opera-i! Zato sam si instalirao mali program koji ne jede puno memorije a zove se Gyrator 2 i freeware je, i on radi svoj posao a taj je da nadoknadi one gore navedene nedostatke, tako da sada recimo dok pišem mail mogu fino tipkati svojim debelim čvarcima a ne da uzimam stylus!
Drugi program koji sam instalirao, ustvari nije program već je patch kojem je glavni zadatak da ubrza komunikaciju između microsd kartice i samog uređaja, jer bez toga gledanje filmova na njemu je izdržljivo, ovako, sa tim patch-om je to pravo zadovoljstvo, naravno govorim o HD-u, dok filmeke slabije kvalitete vrti ko beba, naime ovo je portebno napraviti zato jer ovaj uređaj ima najveću dopuštenu rezoluciju za WM a to je 480x800 i malčice je ipak preslab da bi zahtjevnije file-ove vrtio ko po loju, ali s ovime je i ta stvar riješena!
Instalirao sam još neka dva programa koja su uglavno imala funkciju mejnjanja registri file-ova ili ti ga tweak programi, ali pošto sam tu jako slab nisam se previše htio igrati dok to ne prokužim malo bolje!
E da i obavezno morate, naravno ako želite Gyrator da funkcionira, prije njega instalirati Netframework 3.5 inaće nebu išlo, ali i toga ima i mislim da je i to freeware!
Eto toliko za sada, tune in next time

Dakako ne libite se pitati, jer ako znam odgovorit ću