Citiraj:
Autor danc00
Čekaj, a čega se ti bojiš na Visti x64? Imaš GTX260+4GB rama, vjerujem da će i proc biti neki bolji! Pa kakav XP? Ak se igraš onda stavi definitivno vistu, da bar vidiš čari DX10 , ionak sve radi na visti kao i na xp-u onda zašto ići natrag??
|
pa bojim se toga da:
1. mislim da se vizualno nemoze dovesti kao WinXP (odnosno w2k), znaci kompletno navikavanje na novi interface sto mi je totalno odbojno
2. nekompatibilnosti sa starijim (a mozda i ne tako starim)hardverom/igrama/programima
3. imam doma izgradenu mrezu sa nekoliko kompova i svi vrte WinXP Pro pa me strah da mi se nece "slagat" sa ovim novim XP 64bit ili Vista 64bit.
imam stariju hauppage TV karticu i Audigy 1 sa add-on karticom koje bi htio iskoristiti sto ce vjerovatno biti malo teze ako stavim 64bit.
ah, prvo sam mjesec dana birao komponente za komp, a sad neznam sta da instaliram. e da, zaboravih napomenut da cu stavit 2 HDD-a u RAID0, ako to sta znaci u biranju OS-a.
moze preporuka na koliko stavit onaj strip size, itd. i dali bi se imalo osjetile razlike u performansama da uzmem 3 hdd na koji bi stavio virtualnu memoriju?
poz
edit: proc ce za sad biti 5400+ BE, a za jedno 4-5 mjeseci ga mislim promjenit za nesto bolje jer sad cu taj komp slozit, koristit mjesec dana i onda me nema 3-4 mjeseca doma

.