View Single Post
Staro 09.12.2008., 11:32   #7
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ako je samo zato da ih VIDIS onda ti definitivno ne treba. Prednosti kod NODa i DKeepera nema tj. nisu to programi koji ma treba toliko rama i 64bit system da bi radili bolje/drugacije. Da se bavis grafikom, montazom, 3Dom i slicno onda bi vec i znao da ti treba a ovako bas i ne. Znaci ako ti sad radi sve sto imas onda nemas potrebu za prelaskom jer ocito je da ne koristis neke zahtjevne aplikacije kojima bi bilo potrebno vise RAMa i 64bit system. Osim toga moras paziti da ti sve mozebitno stare komponente koje ne mjenjas (printer, modem, scanner) imaju 64bit drivere.

Znaci predji ako ti to stvanro treba ali nikako samo zato da VIDIS 4GB Rama (32bit ce ti vidit 3.25-3.5Gb) . Ako pak planiras ici na 8GB onda ti nema druge nego 64bit system .

a igre su najveci problem i zato u biti kupujem novi desktop inace bi ostao na lapu kojeg imam jer za sve je osim za igre vise nego dovoljan.
nije mi jasna jedna stvar, malo prije sam nasao tu na forumu da kad je u pitanju 32bitni OS, on prepoznaje 3.x mb rama "ukljucujuci video memoriju". sta to znaci, da sad kad ubodem GTX260 sa nekih 896 mb komp ce mi radit sa samo 2.x mb rama + tih 896mb video meme ?
geronimo_2 je offline   Reply With Quote