View Single Post
Staro 08.12.2008., 23:11   #1767
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Vrlo solidno, lagg je malo primjetan na 1680x1050 ali grafa ju sasvim dobro pogoni

I yebali ih više patchevi i vaki/naki driveri, nek yebeno poprave nestajanje textura jer stvarno počinje ići na živce. Niti novi driveri, niti bilo šta nije pomoglo u riješavanju problema. Ni riva tuner i resetiranje drivera na default,, ni command line, ni path -windowed. Ništa što sam našao na netu.
Sad sam se malo provozal gradom i vidim da i meni nestaju teksture....onak kad bzo promijenim pogled sve je glatko tek nakon sec dođe na svoje i te finte...nisam ga još uopče igral jer neam sad vremena al kolko sam igral na oriđiđi driverima mislim da tog nestajanja nije bilo!

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Sad ne kuzim. 8800gt nije toliko jaca od 3850 256mb. Ok, ima manje memorije. Al igram na maloj rezi (800x600) i sve mi je skoro na low. Draw distance 20. I bench kaze 30fps. A uzivo gotovo neigrivo kako sporo.

I da, tip (Niko Belik) hoda najgre sto sam ikad vidio u zivotu. Sto se dogodilo sa Captain Claw hodanjem. Ono, kad stisnem krene, kad pustim, stane. I tipu treba radijus oko 8 metara da se okrene oko svoje osi...
Ooooo, 8800GT jača je skoro pa duplo od te 3850 sa 256MB
danc00 je offline   Reply With Quote