@Syss Ovo što si ti c/p-ao ti je anketa JDM power-a o ZADOVOLJSTVU kupaca. Naime Škoda je prva zbog odnosna uloženo/dobiveno, ne zbog kvalitete.
@ElvisAgain Ja imam Hondu Jazz, kupio ju pred mjesec-dva i imam samo riječi hvale. Auto ide dobro, ima automatsku klimu (malo auta njegove klase ima automatsku klimu), brdo, ali BRDO mjesta, sicevi zadnji se preklope i dobiješ RAVNU podlogu od vrata bunkera do prednjih sjedala (ja sam na toj površini spavao jednom prilikom, visok sam 183cm i ležao sam sasvim opruženo)....
Sjedio sam pred malo u novom Cliu (5V verzija) na zadnjoj klupi i mogu reć da Jazz ima više mjesta i udobnije se sjedi, polagao sam u Cliu Storia (isto 5V verzija) i imao sam priliku sjedit odozada, katastrofa. Mjesta za glavu nema, za noge nema, UŽAS. Vozio sam se u Grande Puntu (frenda ga ima) sicevi su katastrofa, nemaju nikakvog bočnog oslonca, plastika unutra je užasna, sva cvili, puca, preskače, zadnja klupa je kao da sjediš na dasci sa neki jastukom gore, kvaliteta=0. Frendu je, kao što je Tbed napisao, prvo riklo kvačilo, sad servo i pokušava ga se riješit.
Jazz ti sad košta 89 900kn, ali ubrzo stiže novi model pa će stari vjerovatno bit na prodaji još neko vrijeme i cijene će drastično past. Uzmi ga u obzir jer je auto odličan, ja bi rekao čak kvalitetniji od ostatka ekipe koju razmatraš.