Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 08.12.2008., 11:02   #844
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Ne kuzim sta svi toliko placete oko te grafike!? Pogledajte malo starije igre kakvu su grafiku imali, a kako su bile igrive! Sada ako se sve ne raspada kada pucas, ao sve ne bljesti i sl. ne valja....a igrivost, ma tko ga hebe....glavno da se vidi lisce na drvecu ili ono...vauuuuu pogledaj kako trava izgleda, pogledaj te oblake...joj kako je to lijepo....
Nije da ne volim kada sve to lijepo izgleda, ali rado bih zaigrao napokon neku postenu igru koja je ono....pravo igriva. Kada sjednes i ne mices se od kompa satima...ne zato sto to sve tako "bljesti" od divne grafike, vec zato sto je IGRIVO...zato sto jedva cekas da vidis kako se prica razvija, sta ce dalje biti.... Ne znam koliko imate godina i dali ste igrali igre prije 10-ak god, ali to je bilo pravo vrijeme za igre! Nisi morao sa svakom novom igrom kupovati novi komp i igre su nile toliko igrive da smo svi imali podocnjake do poda od onih divnih monitora...hehehe....
Meni se npr. FC 2 na pocetku nije svidao, ali sada mi je sasvim ok.....za razliku od mnogih razvikanih igara ova FC je jos zakon.
ma placu samo oni sto svrsavaju na crysis ali ga vecinom nisu mogli igrati na vise od low-mid...i sada su se nadali da ce im FC2 dati to isto samo igrivo pa se razocarali
Meni je grafika bila posve ok, jedino su kontrasti bili malo prejaki. Ima to nekog uporista i u stvarnosti ili se barem dobije takav dojam gledajuci dokumentarce iz afrike ali volio bi da nisu isli toliko daleko
greg SE je offline   Reply With Quote