hehe, ma znam da su proxy-i jako spori, posebno free proxy

bio sam u domu na static IP adresi pa sam se informirao o tome i saznao da je jednostavno neispaltivo i presporo (super je bilo ako sam dobio po 50KB/sec preko proxy-a na 100Mbit vezi

)
a ovo za tužbu...
jako teško, osim toga uvijek se možeš praviti glup, optuže te za skidanje wareza i braniš se da nisi znao da je to warez, da nisi znao da taj program treba platiti, da ga nisi mislio koristiti, da si ga namjeravo odmah obrisati itd
ima li HR uopće zakon protiv pirata, ne protiv distributera (onih koji prodaju pirate okolo) nego protiv onih koji skinu po pjesmu ili dvije sa neta mjesečno
ako ima onda bi trebalo zatvoriti praktički svakoga tko ima kompjuter (jer makar nemate vezu na net opet vam frend donese pirate i krivi ste) zato to nema smisla
a sada organizirati suđenje za pola (ili čak i više) stanovnika HR na ionako pretrpanih sudovima = misija nemoguće i ako u ovom stoljeću dođemo na red će biti uspjeh
btw
RS bi prvo morao saznati tko je osoba koja skida piratske sadžaje jer npr ja imam mjesečno od 2 do 4 accounta svi napravljeni od bodova tako da nemaju podatke od kartice tko je kupio te accounte, imaju samo ip adresu sa koje se skida, a to je public ip adresa