View Single Post
Staro 07.12.2008., 15:02   #528
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Pro Street sam instalirao i odmah ga maknio....to nije bio NFS, vec sramota.....
Ovaj nisam ni probao pa mi recite dali su sta promjenili!? Da je igriv kao npr. MW!? Ne da mi se "kupovati" igru ako je emecu...tj. ne zelim je ni instalirat ako je kao ono smece od Pro Street-a!!!
Moje mišljenje je da je igra lošija od ProStreet-a.
Most Wanted (kojeg trenutno igram, jer sam undercover pobrisao) je neusporedivo bolji, sličnost je jedino u ideji, tj koncepciji igre.
Ali ponašanje auta, trzava grafika, sve je nekak živčano i histerično, pogotovo ta fizika autiju, ja se borim sa kontrolama, i ne prođem ni jedan zavoj onak savršeno i precizno kao u MW-u recimo neg završim obavezno u kakvom zidu il rinzolu.
Speedbraker ne funkcionira kak treba.
Stražnji kraj je nemoguće zanjet, auto je ko priljepljen za cestu.
AI je katastrofa (prestignem ih u prvih 10 sec, i do kraja trke vodim sa onak minutu prednosti). A oni kreteni iz prometa se doslovno zaljeću u tebe, ideš skrenut i zaobić ih, oni skrenu drito u tebe, to se događa nevjerojatno često, i jedino u tome leži težina igre, da izbjegavaš te imbecilne kamikaze koje se zaljeću u tebe, jer AI protivnici su ionak smijalica.
Nema biranja težine igranja.
Nema glavnog menija-sve je ingame i to mi se uopće ne sviđa.
U trke se ulazi direktno, bez vozikanja po gradu, pritiskom na fucking TAB, to mi je retardirano jer ima izforsiran feeling, samo štancaš te misije i gotovo, nema ništa drugo.
MW je imao ipak neku dubinu, popratnu priču i poveznice između misija, igrao sam ga da bih saznao kak stvar završava i da bih dobio sve aute, dok sam Undercover pokušao na silu igrat, samo zato da vidim kak izgleda Bugatti Veyron, al prošao sam svega 2-3 trke, odustao, i ponovno započeo MW igrat.

Sve su to nedostaci sa mog gledišta, a što se prednosti tiće, modeli auta su jako dobri i detaljni, ali zato je sve ostalo neispolirano i ružno, tako da ni grafiku ne mogu pohvaliti. Jedino onaj HD patch kolko-tolko popravlja stvar.

Eto, da sam na tvom mjestu, radije posudi od nekog, pa probaj. Ja osobno za ovaj poluproizvod ne bih dao ni lipe. A to da je poluproizvod je na neki način potvrdio i sam EA, u jednom razgovoru gdje je lik reko da su za igru imali nit punu godinu dana za razvoj (zbog razdvajanja timova), ali da će sljedeći NFS zato biti pune dvije godine u razvoju, pa eto ak niš drugo držim fige za sljedeći nastavak, makar, nakon zadnja dva NFS ispljuvka, više se ničem ne nadam.

@vedro91 sa sjenama se nemoj ni trudit, to je problem između igre i drivera za grafu, tako da se čeka neki patch, ili hotfix il tako nešto.....

Atrax je offline   Reply With Quote