Citiraj:
Autor webstartm
Briga te ,imas garanciju ,ostavis auto u servisu ,daju ti zamjenski i vozi dok ti nedaju nazad tvoga.
|

iskustvo iz opela mi kaže da dobiješ k a ne zamjensko
sad kad je netko gore spomenuo fiata sam se sjetio da mi je sinoć frend govorio da njegov frend (a moj poznanik) vraća grande punta fiatu i uzima hondu civic...auto je star 1.5 godinu otišao mu je servo volan (taman je na servisu),a prije nekoliko mjeseci kvačilo...vjerovatno nije utjecalo,ali tip je prirodni idiot pa jednako tako i vozi,ne brzo ali majko mila nebi sjeo s njim da je jedini na svijetu
za pro ceed i i30 sam čuo od mehaničara hyndaia i mehaničara peugota (oboje dobri poznanici),isti su auti i nešto im ovjes/podvozje ne valja,za detalje se nisam raspitivao jer nam je to bilo dovoljno da odustanemo...iako,teško da bi u hyndaia sjeo ili bilo kojeg korejca.smatram ovu informaciju dobrim materijalom i natuknicom za daljnje informiranje,raspitivanje,nisam to čuo na cesti nego od čovjeka koji bi trebao služit svojoj firmi u unaprijeđenju prodaje!ali eto,čovjek nije cigan i pošto me zna dao mi je savjet...kao i drugi za peugeot,da izbjegnemo.isto tako,treba uzet u obzir da je pouzdanost mašine upitna jer je potpuno nova!
auto ima garanciju od 7 godina ali ne treba to uzimati tako zdravo za gotovo,pročitajte sve što piše ispod tih ogromnih "7 godina garancije!"...
što se plastike tiče,naravno da me nije briga tko će koliko u servisu imat posla,ali me itekako briga da to izgleda kako je izgledalo na samom početku a ne da ima lufta ili da mi se raspada,nije da se ljudima ide u servis 12 puta godišnje
no to nije bitno,poanta je ta "kvaliteta" koju je netko spomenuo na temelju vizualnog doživljaja
većina toga lijepo izgleda na početku,no sve to ispliva na površinu kad - tad
po meni auto uopće nije jeftin,hyndai ni kia
ja i draga smo bili u istoj dilemi mjesecima prošle godine,pročešljali smo cijelo tržište i na kraju birali između Mazde 2 i Toyote Yaris,jebiga,šta je sigurno sigurno je,barem s psihološkog aspekta
15000 eura nije mali novac,pogotovo u kešu,pogledali smo apsolutno sve...u biti,bila je trilema,Mazda,Toyota ili Suzuki SX4...pošto ja vozim Toyotu i pošto je bila odlična R'n'B ponuda,sve je bilo jasno