Da igra ima neki normalan nacin sejvanja bila bi prejebena.... barem taj singleplayer dio... (MP nisam probo jos)..... naprimjer, igram 20min i onda koknu nekog tvog kompadrea skime si isao u misiju i ispocetka.... ali STVARNO ispocetka,i stvarno priglupo.... i potpuno nepotrebno........ evo sad mi se to upravo desilo..... bas mi je gust bilo igrat eto tu neku misiju, i evo sad krecem u 3 pokusaj.... nemogu vjerovat koliko bi igra bila bolja da su stavili da ako recimo koknu tebe, ili nesto zajebes, da te vrate barem na dio di kreces od tog dijela di si dosao sa autom, a ne iz jebenog pocetka.... barem to.... strasno
EDIT:
Misija di se ide u pljacku banke je nesto najsavrsenije sto sam ikad vidio u pc gaming svijetu, prvi put sam stvarno i osjetio kako to sve izgleda

puuuno bolje nego dok se gleda film npr. (valjda deci znoja ostavio na misu) No eto pokupio me vlak nakon 20 minuta hjebanja sa murjacima... Tolko sam odusevljen misijom da sam to morao i napisat ovdje.... jedino sto sad moram sveeee ponovo ali u ovom slucaju nije tolki bed
(stvarno se ne sjecam kad sam u subotu u 6 ujutro igrao igru, umjesto cugo isl lol)