View Single Post
Staro 07.12.2008., 04:12   #1567
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
56K Warning

Evo uspio se i ja nakon 12 sati odljepiti od igre... uzas
Uglavnome igra je bolestina, samo vozanje po gradu je toliko zabavno da mu nevidim kraja ostatak necu niti komentirati igra desetljeca

Pa da krenem:
Jucer stavljeni novi win, SP3 i krenuo igrati, dalo se nekako ali u max sa svime tesko, bilo je puno previse i precestih dropova fps-a.....
Evo malo prije ukucao ove komande za skidanje ogranicenja memorije nazalost nije uspjelo, stavio najnovije Nvidia drivere i napravio jos jedan paging file na E: di se igra nalazi (kao sto je Necto predlozio) i evo rezultata:

Takoder za one koji zele igrati bas sa svime na max, prvenstveno sa teksturama meni nije nazalost uspjelo ovo sa upisivanjem komandi u launcher od igre tako da sa pribjegao metodi spustanja rezolucije stavljanja max teksura, zatim nakon ulaska u igru smanjio teksture na low i ostalo dignuo na max (teksture se tek micu nakon restartanja igre )

Ovo mi je recimo bio zanimljiv detalj (bacanje sjene kanti za smece na procelje kuce, bez blura):

I sa blurom (koliko sam primjetio blur anulira ove tockaste sjene ali unistava teksture na max )

Jos jedan konkretan primjer, asfalt je dosta detaljan dok na desnoj slici nakon uljucenoga blura se ta ostrina tj. detalji high teksture gube (sto se tice starijeg gospodina u pozadini nisam ga niti taknuo, majke mi, sam je pao od sebe )

Ostecenja su na automobilima ufff, guzvanje lima je brutalno (Grid, NFS i ostala kompanija bi mogli nesto i nauciti )

I ostatak:

* Takoder bi zelio obratiti pozornost na to da je onaj Benchmark u igri bananica, koliko god imali tamo FPS-a imat cete bar 20% manje kada upalite duga svjetla po noci (ovo se da izbjeci ako jako pocne trzati, samo se lagano prisloniti uza zid) ili ako kisa pada

PS: Ovo od Necta (page file na mjestu di je i igra) i novi driveri su pomogli dosta da se jako rijetko pojavi drop fps-a tako da je i na max postavkama na 1920x1080 igriva igra, jos kada dode patch bit ce to mnogo fino

Konfa iz siga (proc na 3800mhz) i telka Toshiba WL66Z 32"
Ufff... odoh jos krug nabaciti po gradu
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote