Tema: koji monitor
View Single Post
Staro 18.06.2004., 03:58   #17
Phiv3
Premium

Datum registracije: Feb 2004
Pa evo da ne budu misljenja ovako jednolicna meni taj monitor opce nije nesto.Ja sam ga takodjer mislio uzet ali sam zbog manjka para uzeo ovaj u sigu,a frend ima NF.
Svojim sam zadovoljan,nis specijalno...NF je bolji al mi svejedno nije to to...
Glavni razlog mog nezadovoljstva se pojavio kad sam vidio usporedo sliku na NF-u i nekoj staroj Trinitron Nokiji.
Nisam mogao vjerovat da jedan tako star monitor ima toliko ljepse boje i opcenito nekako "ljepsu sliku".
Probali smo malo postelat NF i iako smo popravili stvar svejedno to nije to.
Mozda NF i ima neznam kakav refresh rate na bog-te-pitaj-kolikoj rezi...ali meni je ocjena monitora potpuno subjektivna stvar i meni se nije svidio
Pricao sam s onim cupavim serviserom u linksu o CRT monitorima i on je prilicno zestoko zagovarao svoje misljenje da NF nije neka sreca,a isto je ustvrdio i za onaj Mitsubishi koji je u to doba bio nekakav vrh ponude CRT-a.
Kad sam ga pitao sta onda uzeti (jer covjek po cijele dane bulji u te monitore),rekao je da nema pojma jer se njemu nijedan od novijih monitora ne svidja previse...on takodjer ima nekog starog Trinitrona

Eto da zakljucim...mozda je sve to samo neki subjektivan feeling ili nostalgija ili votever ali nikako da nadjem nesto sto mi ima "ljepsu sliku" od frendovog starog trinitrona
Tagan 380W PSU
Thermaltake Silent Boost cooler
Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU
Seagate 120Gb SATA
Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno
Samsung SyncMaster 957MB
Logitech MX500
Windows XP
Phiv3 je offline   Reply With Quote