View Single Post
Staro 06.12.2008., 18:05   #12
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Vidim da se od početka ciljalo da se komunicira što jeftinije prema jednom boju i obrnuto. Kolko vidim tele2 više nema opciju mukte broj. Izgleda da sam u pravi tren kupio djevojci i sebi dvije kartice.
Uglavnom za 20kn mjesečno, imamo svaki po 500min razgovora. Znači svako od nas ima po 16min po danu da kaže da ju/me voli i ispriča neke aktualnosti. Nije da mi svaki mjesec izdrži od do, al radi se u prosjeku svega 3 dana najviše da sam potrošio sve minute. Najbolje je da nema naknade za uspostavljanje poziva.

Razmišljao sam prijeći na pretplatu kod tele2 al kad sam malo bolje pogledao da se osim 50kn minimalne mjesečne potrošnje u zero in (ili out, neda mi se opet gledati) plaća i 0,69 lipa za uspostavu poziva odustao sam. Jednostavnom računicom došao sam do minimalne cifre mjesečnog računa od 91,4kn.
Kako? Čujem se s djevojkom 3 puta na dan. Znači 3*0,69=2,07, pa *5 dana i 4 tjedna= 41,4 kn samo za uspostavu poziva.Dodamo još 50kn i eto nam 91,4 kn. Ipak isplativije je od odlaska na pretplatu kod t-mobila kod kojeg nema nikakve tarife za dva mobitela a da bi bila ispod 100kn sa pretplatom.