Pardon na OT, zapravo, ali iskreno preporucam razmisliti jos jednom od omci oko vrata na 5-7 godina, bez obzira na iznos rate, i bez obzira na primanja.
Frka se sprema, ali to nije jedino sto me motivira na prorokovanje.
Razlog je sto sam i sam bio
prisiljen na kupnju automobila, jedino sto sam otisao linijom manjeg otpora i kupio rabljenog dizelasa od 8 godina, 2.4td
limuzincinu, za sve duge i kratke staze. Naravno, potrosih nekih 2500 kn na inicijalni
set-up (grijaci, relej, lamela kvacila, ciscenje
Bosch pumpe, anlaser) ali to je bilo prije 2,5 godine. Od tada nista. Da ne pricam o tome da sam
dobio komplet felgi sa zimskim gumama i komplet alufelgi sa ljetnima. Iskreno, jopet, to mi je prvi rabljeni, ali kad sam skuzio ustedu... nema teorije, (mozda) nikada vise novi... Mislim, auto me dosao 4500 €, regan jos 9 mjeseci, a trosi 8l/100 km po gradu. Auto je bio besprijekoran iznutra. I jos uvijek je.
Mozda grijesim i mozda sam pao s grane sto se tice ovog shoppinga, ali tako mi se cini.
Inace, osnovna mana svih navedenih (osim Clia) meni su kratka sjedala. Mada je ovo subjektivno. A imam dobra iskustva s tim autichem s posla. I ne trosi puno.
Rekao bih Clio FTW. I sorry na OT.