View Single Post
Staro 06.12.2008., 15:48   #6
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Pardon na OT, zapravo, ali iskreno preporucam razmisliti jos jednom od omci oko vrata na 5-7 godina, bez obzira na iznos rate, i bez obzira na primanja. Frka se sprema, ali to nije jedino sto me motivira na prorokovanje.

Razlog je sto sam i sam bio prisiljen na kupnju automobila, jedino sto sam otisao linijom manjeg otpora i kupio rabljenog dizelasa od 8 godina, 2.4td limuzincinu, za sve duge i kratke staze. Naravno, potrosih nekih 2500 kn na inicijalni set-up (grijaci, relej, lamela kvacila, ciscenje Bosch pumpe, anlaser) ali to je bilo prije 2,5 godine. Od tada nista. Da ne pricam o tome da sam dobio komplet felgi sa zimskim gumama i komplet alufelgi sa ljetnima. Iskreno, jopet, to mi je prvi rabljeni, ali kad sam skuzio ustedu... nema teorije, (mozda) nikada vise novi... Mislim, auto me dosao 4500 €, regan jos 9 mjeseci, a trosi 8l/100 km po gradu. Auto je bio besprijekoran iznutra. I jos uvijek je.

Mozda grijesim i mozda sam pao s grane sto se tice ovog shoppinga, ali tako mi se cini.

Inace, osnovna mana svih navedenih (osim Clia) meni su kratka sjedala. Mada je ovo subjektivno. A imam dobra iskustva s tim autichem s posla. I ne trosi puno.

Rekao bih Clio FTW. I sorry na OT.

naram-sin je offline