View Single Post
Staro 05.12.2008., 22:45   #182
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor blondie Pregled postova
nisam izvlačila iz konteksa, pročitala sam sve detaljno, i nitko ne navodi završetak faksa kao glavnu opciju za dobar uspjeh, a po meni bi to trebalo bit prvo i osnovno (kad mislim završiti faks ne mislim bezvze kroz zajebanciju, bez truda, i s nikakvim znanjem na kraju krajeva) jer glupo je da fakultestki obrazovan čovjek nema veću plaću od nekog trgovca npr. a i frustrirajuće da netko pri odabiru zaposlenika uzme nekog s nekim tečajem prije nego tebe

ne, nisam glupa, samo sam bila sarkastična, a sudeći po sigu, ti bi trebao znati što to znači....
Shvatio sam što si mislila... no kriva ti je usporedba ili kako već da velim. Govori se o usporedbi SSS i VSS na istom ili barem vrlo sličnom poslu/zanimanju/opisu posla, ne usporedba prodavačice u Konzumu sa SSS i nekog dipl.ing. informatike u HTu ili sl. U većini firmi VSS će naravno neupitno imati veću plaću i ostale prednosti, no to opet ne znači da netko sa SSS nemože doći do istoga. A to velim ovisi o hrpi faktora... vrsta posla, firma... neću se ponavljati.

Citiraj:
... i nitko ne navodi završetak faksa kao glavnu opciju za dobar uspjeh, a po meni bi to trebalo bit prvo i osnovno
Kako ne, više nas je u temi to potvrdilo, ali ne sigurno kao glavnu opciju, jer to i nije. Jedna od glavnih je, svakako, ali velim... jedna od glavnih.

Citiraj:
(kad kažem završiti faks ne mislim bezvze kroz zajebanciju, bez truda, i s nikakvim znanjem na kraju krajeva)
Ovo ti je isto tako jedna od "glavnih opcija". Donekle se može zaključiti da stvari shvaćaš ozbiljno, trudiš se i voljna si učiti i razvijati se. To bi po mojem ja stavio i ispred "glavne opcije" - faks... ispred, ali na isti popis opcija. Malo karikiram, ali shvatit ćeš što mislim.

Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 05.12.2008. u 23:02.
p3tar je offline   Reply With Quote