05.12.2008., 22:39
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor p3tar
Ako već izvačiš iz konteksta onda si daj truda cijeli thread pročitati... detaljno.
1. Da daju ti papir, no ne za pedu brisati nego diplomu. Prednosti faksa su spomenute u više postova i da se nezavaravno, faks je uvjek prednost, no ne nužno i garantirani uspjeh.
2. U večini slučajeva(govorim o informatičnim faksovima) da, nije to nešto novo ni se tu imaš što čuditi, isto tako velim, spomenuti su pojmovi kao što je predznanje i ostale "vještine" koje obrazovanje pruža i koje ti se usade tijekom godina studiranja. No kao i sa faksom ili bez faksa treba ti radno iskustvo i praksa. Neki malo više, neki manje, popratno uz faks se obrazuju, pa im je pronalazak posla i samo obavljanje istog poslije faksa, lakše. Možda nekome i treba 20g. no taj onda definitivno treba uzeti komerov "savjet" i baviti se govedarstvom.
3. Za ovo nemam ni komentar...
|
nisam izvlačila iz konteksa, pročitala sam sve detaljno, i nitko ne navodi završetak faksa kao glavnu opciju za dobar uspjeh, a po meni bi to trebalo bit prvo i osnovno (kad kažem završiti faks ne mislim bezvze kroz zajebanciju, bez truda, i s nikakvim znanjem na kraju krajeva) jer glupo je da fakultetski obrazovan čovjek nema veću plaću od nekog trgovca npr. a i frustrirajuće da netko pri odabiru zaposlenika uzme nekog s nekim tečajem prije nego tebe
|
|
|