View Single Post
Staro 05.12.2008., 22:39   #181
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor p3tar Pregled postova
Ako već izvačiš iz konteksta onda si daj truda cijeli thread pročitati... detaljno.

1. Da daju ti papir, no ne za pedu brisati nego diplomu. Prednosti faksa su spomenute u više postova i da se nezavaravno, faks je uvjek prednost, no ne nužno i garantirani uspjeh.
2. U večini slučajeva(govorim o informatičnim faksovima) da, nije to nešto novo ni se tu imaš što čuditi, isto tako velim, spomenuti su pojmovi kao što je predznanje i ostale "vještine" koje obrazovanje pruža i koje ti se usade tijekom godina studiranja. No kao i sa faksom ili bez faksa treba ti radno iskustvo i praksa. Neki malo više, neki manje, popratno uz faks se obrazuju, pa im je pronalazak posla i samo obavljanje istog poslije faksa, lakše. Možda nekome i treba 20g. no taj onda definitivno treba uzeti komerov "savjet" i baviti se govedarstvom.
3. Za ovo nemam ni komentar...
nisam izvlačila iz konteksa, pročitala sam sve detaljno, i nitko ne navodi završetak faksa kao glavnu opciju za dobar uspjeh, a po meni bi to trebalo bit prvo i osnovno (kad kažem završiti faks ne mislim bezvze kroz zajebanciju, bez truda, i s nikakvim znanjem na kraju krajeva) jer glupo je da fakultetski obrazovan čovjek nema veću plaću od nekog trgovca npr. a i frustrirajuće da netko pri odabiru zaposlenika uzme nekog s nekim tečajem prije nego tebe

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote