View Single Post
Staro 05.12.2008., 22:08   #19
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
Mislim da se jos nije rodio netko tko bi mogao ujebati nazovi-rpg bez ikakve price, bez "nacina borbe" (sta ce staviti dvoklik za udarac pa sve unistiti? ), sugave ponavljajuce grafike....jesam zaboravio nesto?
Ukratko - diablo ne mogu ujebat sve i da hoce jer osim toga sto je prvi u totalnom pojednostavljanju RPG zanra na nesto sto prosjecni klinac (danas diablo fanatik) moze progutati diablo nije imao ama bas niti jednu osobinu koja bi igru cinila dobrim materijalom za sjebati novim, modernim nastavkom.
Nisam ni mislio usporedivati hack and slash frp-ic (Diablo) sa RPG-ovima kao sto je Baldurs Gate. No meni je Diablo bio strasno zabavan (Diablo 2 manje) a bio je zgodan i za igrat online... Takoder, imho dobri su bili i Icewind dale i Dungeon siege izasli kao svojevrsni "Diablo killeri". Ne kao predstavnici RPG zanra vec kao igre.
Kao sto i danas moze funkcionirati quest-anje odi tamo i ubije 10 ovog, 20 onog (wow) tako i diablo ima svoj stih, a pretvoriti neki RPG pa cak i neki Diablo (kojeg ja ne ubrajam u RPG-e) u nesto slicno Falloutu 3 (ili nesto jos gore) nikako mi se ne svida... No to je samo moje misljenje

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
Baldur's Gate....tu vec imaju materijala za unistavanje iako ne bas previse
Imho uz Fallout 1 i 2, Baldurs Gate je najbolji RPG ikad napravljen
Od novijih jedino KOTOR i neverwinter idu u tom smjeru, i koliko vidim, Dragon age