Mislim da ljudi ipak malo zaboravljaju da Zagreb sa okolicom ima milju stanovnika. Tako da su sanse ogromne da ce taj "jedan" napraviti s***e. Naravno nije opravdanje, samo statisticka vjerojatnost.
Citiraj:
Autor BladeRunner
Meni je super vidjeti publiku na jačim košarkaškim utakmicama naše lige. Od 1godišnjeg djeteta do 78godišnje babe. I ima navijanja, i ima deranja, i ima podrške i nema nereda.
|
Nase lige ajde. Ali meni se gadi kada Cibona malo bolje odigra u Europi i pocne opet pobjedjivati i kada se sleti jato u dom tako da ne mozes doci do karte. A inace kada otidjes na tekmu, makar i sa stranim klubom nema zive duse kako bi se reklo. Nama su besplatno dijelili u osnovnoj skoli karte za utakmice jer su se nadali da ce barem netko doci gledati i navijati.
Ali to je stvar naseg mentaliteta. Svima su svi super odlicni i dobi kada pobjedjuju. Kad ne pobjedjuju vise nisu toliko zanimljivi. Heh, na primjeru rukometa vise nisu zadovoljni sa ni jednim mjestom osim prvog lol.
Sto se tice nogometa. Nadam se da ce Dinamo ostati prvi u HNLu, a veselim se repki.