View Single Post
Staro 05.12.2008., 15:52   #159
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Dobro, ali nemoj ni zanemariti papir, katkada je i on pokazatelj nečeg, a ne samo obični papir...
Možda sam se krivo izrazio, naravno da to nebi zanemario niti ću zanemariti, ali mi nebi bilo prvo na popisu kod procjene sposobnosti i sl. tj. kod odluke dali mi se isplati zaposliti tu osobu.

Velim, onaj prije spomenuti frend sa FOIa jedva da je znao one osnove objektno orijentiranog programiranja, baza podataka i sl. No to nije ni bitno, što je znao, meni je presudno bilo to što vidim da je dobar "učenik" i voljan se puno truditi, te da mu to leži, tako da ćemo vjerovatno i raditi zajedno. Nebi mi bilo bitno i da nema osnovnu, jer po razini znanja s kojom je došao do mene, to se uz malo truda stekne kroz mjesec dana na Googlu, govorim o programiranju. No da me se neshvati krivo, ima puno drugih odlika/znanja koje meni netrebaju, a stekao ih je na faksu, ponajviše u ekonomiji.

Tako da velim, sve to ovisi o puno faktora. A isto ako imam i par frendova koji što su bili bliže diplomi to su im nosovi bili bliže suncu... neznaju zanat, neznaju raditi, a velim odma nakon preuzimanja diplome, čekali su da ih neko potapša po ramenu i veli ajd radit kod nas, 10+ plaća, auto, mob... i ostale bajke... čekaju i dalje
p3tar je offline   Reply With Quote