zasto džumbus?
procitala sam cijeli thread (malo je zatisje na poslu danas

) i ne vidim džumbus vec samo dobru raspravu.
enivej, radim kao sales manager u IT firmi vec vise od dvije godine i u te dvije godine mi je placa rasla 4 puta i jednom sam promaknuta. Jedno vrijeme mi je bilo uzasno tesko i vec sam trazila drugi posao ali sad sam se uspjela izboriti da puno bolje uvjete (ne samo za vecu placu) i trenutno nemam potrebu traziti drugi posao
zasto to govorim? zato sto sam po struci profesorica geografije koja je radila u skoli dugo godina i onda iz vise razloga, odlucila promijeniti karijeru
dakle, nisam niti IT strucnjak, niti ekonomist, nisam imala iskustva u prodaji niti bilo sto slicno ali sam svejedno dobila posao za koji tada nisam bila kvalificirana (napominjem da nisam imala nikakvu, ali NIKAKVU, vezu) i taj posao radim jako dobro (ako smijem biti malo bahata

)
takodjer, u mojoj firmi su radili i rade ljudi koji su imali samo zavrsenu srednju skolu ali su imali iskustva i skliz
diploma ovdje nije igrala nikakvu ulogu, ako znas posao, ako si voljan uciti ili ako vec imas iskustva nije bitno da li imas papir ili ne
i ja bih rekla da je to dobar nacin razmisljanja...ako netko ima znanje i vjestine moze biti 10 x bolji radnik od onog koji je tupav i traljav ali ima diplomu