Citiraj:
Autor thedream
Ziher sam,jer sam bio na razgovoru u tri banke,dva osiguranja i prolazili su ljudi koji su imali vezu,i time bolje reference od mene sa fakultetom,što u tvojim očima stavlja mene u nezgodniji položaj,no to nije catch da SSS dobije moje radno mjesto.
|
bio sam i ja na nekoliko razgovora te sam manje više svugdje imao priliku zaposliti se ali sam odustajao zbog razno raznih stvari.
Citiraj:
Autor thedream
Na poziciji na kojoj se sad nalazim,jasno zamjenjiv sam,svatko je,ali je stvar jesi zamjenjivi i u kojoj mjeri,ja sam na svom radnom mjestu 8mj,a u to vrijeme su se tri blagajnice dolje sa SSS promjenile. I to nešto govori zar ne?
|
Ja sam na svojem radnom mjestu tri godine i četiri mjeseca te je do sada dobilo otkaz nekoliko direktora/voditelja/blagajnica/čistačica itd...
Što to govori? Da su
a) zahebali
b) prekršili su ugovor o radu
c) bili su aposlutno nesposobni neovisno o obrazovanju
d) bili višak..
Citiraj:
Autor thedream
Ja samo pišem iz svoje perspektive. Nisam ja to u nikakvom Forbesu ili Banki pročitao. To tako je u praksi. SSS leti prije od VSS,i ja iza toga stojim.
|
ovisno o poziciji
možeš ti/ja/on/ona biti SSS u backoffiecu i necu letiti dok ce netko sa VSS na šalteru letiti...
Citiraj:
Autor thedream
Ne ulazim u iznimke niti pišem isključivo tako da me nemoj na taj način ni shvaćati,sad je dream tako prosrao i to tako je. Generalno,jeste. Ja sam se javio za VSS radno mjesto,i to mjesto sam dobio putem natječaja.
|
Poanta je da ne gledam dali je job za sss ili vss..meni jedno te isto

(nema VSS niti VŠS ja sam SSS).
Kaio što sam rekao..na sve sam bio pozvan i manje više sam svugdje dobivao priliku.
Citiraj:
Autor thedream
Nije se moglo dogoditi da ga zauzme SSS jer se tražila diploma ekonomskog fakulteta. I to je kraj priče. Zar ne? Osim ako se ne kupe na placu.. 
|
Meni osobno kao poslodavcu ne bi bilo važno što tko ima dok je taj isti predan/sposoban/stručan.
@Kruno...probaj ne tražiti neku ekstra veliku karijeru s SSS..na žalost tako je..može se ali je put trnovit
ja se nakon tri godine mičem iz financija odo u čisti IT