View Single Post
Staro 05.12.2008., 14:57   #154
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ziher sam,jer sam bio na razgovoru u tri banke,dva osiguranja i prolazili su ljudi koji su imali vezu,i time bolje reference od mene sa fakultetom,što u tvojim očima stavlja mene u nezgodniji položaj,no to nije catch da SSS dobije moje radno mjesto.
bio sam i ja na nekoliko razgovora te sam manje više svugdje imao priliku zaposliti se ali sam odustajao zbog razno raznih stvari.

Citiraj:
Na poziciji na kojoj se sad nalazim,jasno zamjenjiv sam,svatko je,ali je stvar jesi zamjenjivi i u kojoj mjeri,ja sam na svom radnom mjestu 8mj,a u to vrijeme su se tri blagajnice dolje sa SSS promjenile. I to nešto govori zar ne?
Ja sam na svojem radnom mjestu tri godine i četiri mjeseca te je do sada dobilo otkaz nekoliko direktora/voditelja/blagajnica/čistačica itd...

Što to govori? Da su

a) zahebali
b) prekršili su ugovor o radu
c) bili su aposlutno nesposobni neovisno o obrazovanju
d) bili višak..

Citiraj:
Ja samo pišem iz svoje perspektive. Nisam ja to u nikakvom Forbesu ili Banki pročitao. To tako je u praksi. SSS leti prije od VSS,i ja iza toga stojim.
ovisno o poziciji

možeš ti/ja/on/ona biti SSS u backoffiecu i necu letiti dok ce netko sa VSS na šalteru letiti...

Citiraj:
Ne ulazim u iznimke niti pišem isključivo tako da me nemoj na taj način ni shvaćati,sad je dream tako prosrao i to tako je. Generalno,jeste. Ja sam se javio za VSS radno mjesto,i to mjesto sam dobio putem natječaja.
Poanta je da ne gledam dali je job za sss ili vss..meni jedno te isto (nema VSS niti VŠS ja sam SSS).

Kaio što sam rekao..na sve sam bio pozvan i manje više sam svugdje dobivao priliku.

Citiraj:
Nije se moglo dogoditi da ga zauzme SSS jer se tražila diploma ekonomskog fakulteta. I to je kraj priče. Zar ne? Osim ako se ne kupe na placu..
Meni osobno kao poslodavcu ne bi bilo važno što tko ima dok je taj isti predan/sposoban/stručan.

@Kruno...probaj ne tražiti neku ekstra veliku karijeru s SSS..na žalost tako je..može se ali je put trnovit

ja se nakon tri godine mičem iz financija odo u čisti IT
Hamm je offline   Reply With Quote