View Single Post
Staro 05.12.2008., 14:36   #150
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ziher sam,jer sam bio na razgovoru u tri banke,dva osiguranja i prolazili su ljudi koji su imali vezu,i time bolje reference od mene sa fakultetom,što u tvojim očima stavlja mene u nezgodniji položaj,no to nije catch da SSS dobije moje radno mjesto.

Na poziciji na kojoj se sad nalazim,jasno zamjenjiv sam,svatko je,ali je stvar jesi zamjenjiviji i u kojoj mjeri,ja sam na svom radnom mjestu 8mj,a u to vrijeme su se tri blagajnice dolje sa SSS promjenile. I to nešto govori zar ne?
Ja samo pišem iz svoje perspektive. Nisam ja to u nikakvom Forbesu ili Banki pročitao. To tako je u praksi. SSS leti prije od VSS,i ja iza toga stojim.

Na PDS-u sam sa ljudima od revizora,do članova uprave PBZ-a,ljudima iz Fine, ljudima iz Erstea,Zabe i još nekoliko manjih banaka,i svi redom potvrđuju ono što ovdje pričam.

Hamm,pa ispričao sam se za informatiku,nije moj fach,ja govorim o financijskim institucijama gdje sam se applyao i sa kojima imam kontakta ili preko kolega na poslu,pdsu ili na nekoj osobnoj razini.

Ne ulazim u iznimke niti pišem isključivo tako da me nemoj na taj način ni shvaćati,sad je dream tako prosrao i to tako je. Generalno,jeste. Ja sam se javio za VSS radno mjesto,i to mjesto sam dobio putem natječaja.

Nije se moglo dogoditi da ga zauzme SSS jer se tražila diploma ekonomskog fakulteta. I to je kraj priče. Zar ne? Osim ako se ne kupe na placu..
thedream je offline   Reply With Quote