Citiraj:
Autor KrunoSTc
...naravno da ima divnih radnika i kod mene u banci sa SSS isto sve radimo kao i VSS i place su na iste,,,sam sto banka kao banka jedino prihvaca EFZG i jos par faksića...jednio sa takvim faksom mozes od direktora traziti napredak...kolegica nazalost ima šumarski faks i banka ne prizna to....gleda ju kao SSS,,,
|
Ma ono što ti u jednoj rečenici kao čovjek na korak do magisterija želim reći je, da sa srednjom školom u iole ozbiljnom poduzeću a kamoli holdingu,banci itd, ne možeš konkurirati za radno mjesto osobe sa fakultetom ili višom. To je sve.
Sad ako je poduzeće ustrojeno hopa cupa,pa ovaj radi ono,ovaj ovo,svi isto plaćeni,nitko nikog ne pita,neki privatnik il nešto,onda ti je svejedno.
Ali u pravilu,u svakoj ozbiljnoj firmi diploma je osnovni uvjet za konkuriranje radnom mjestu.
Što sam ti zaboravio reći maloprije,moraš znati da si ti ipak,iz mog iskustva do sada,sa SSS zamjenjivija radna snaga,nego da će najurivati ljude sa VSS. Ovisi jasno o situaciji od firme do firme,i stanja na tržištu rada,ali opet u pravilu odlete prvo činovnici sa SSS,bar kod mene,u financijama. VSS ima veći prostor za nesvjesnu manipulaciju i bolje reći pogrešku,kako je netko napisao.