View Single Post
Staro 05.12.2008., 13:49   #143
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
tako pishem na SMS porukama i to mi je navika u svim forumima, ak smeta, jbg, sorry

istina i bog da diploma otvara vrata poslova do kojih ne mozhesh ni prismrdjeti ako si SSS, ali tu i tamo nama koji imamo srece, dobijemo priliku i uzmemo je i cijenimo i borimo se za taj posao vishe nego neki sa faksom (opet, chast iznimkama) je rizik, stari je....

ali ne mogu si svi priushtiti faks u danashnje vrijeme....to ne bi trebao biti luksuz, vec bi se trebao uzimati kao normalan nastavak shkolovanja.....a sad tko to zheli.....

@kruno:
hvala na podrshci, upravo sam o tome prichao, zhelim zavrshiti faks, ali si trenutno to ne mogu priushtiti, imam namjeru i chim skupim love, nastavit cu studij, bez pardona
--------------------------------------------------------
samo ne volim da mi ljudi koji su zavrshili faks spochitavaju i pitaju zashto ga nisam zavrshio, i onda mi se obracaju kao da sam govno radi toga

nije upuceno vama, vec opcenito.....
-->
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
ekonomski gledano,neracionalnije je napisati ch i sh umjesto č,ć odnosno š

diploma se inače nema,samo da stoji..eventualno ako si mislio na futrolu koja paradira na veoma zamjetnom mjesto u tvojoj sobi..

gledaj to ovako,sa diplomom bi počeo vrlo vjerojatno na poslu do kojeg ćeš dogurati tek sa SSS,ako i to..jer je u uređenim firmama postavljena vrlo jasna hijerarhija poslova i osoblja,naravno u skladu sa SSS..

Da svi SSS rade poslove ljudi sa faksovima..pa šta će ti onda više,visoke i faksevi ako se to može tako,u smislu napretka..to je hazard i slučajnost,nikako pravilo..

Sa višim stupnjem obrazovanja imaš veće mogućnosti i mislim da to ne bi sebi trebao stavljati pod upitnik.
c,z,s ---> tako pishem na SMS porukama i to mi je navika u svim forumima, ak smeta, jbg, sorry

istina i bog da diploma otvara vrata poslova do kojih ne mozhesh ni prismrdjeti ako si SSS, ali tu i tamo nama koji imamo srece, dobijemo priliku i uzmemo je i cijenimo i borimo se za taj posao vishe nego neki sa faksom (opet, chast iznimkama) je rizik, stari je....

ali ne mogu si svi priushtiti faks u danashnje vrijeme....to ne bi trebao biti luksuz, vec bi se trebao uzimati kao normalan nastavak shkolovanja.....a sad tko to zheli.....

@kruno:
hvala na podrshci, upravo sam o tome prichao, zhelim zavrshiti faks, ali si trenutno to ne mogu priushtiti, imam namjeru i chim skupim love, nastavit cu studij, bez pardona
--------------------------------------------------------
samo ne volim da mi ljudi koji su zavrshili faks spochitavaju i pitaju zashto ga nisam zavrshio, i onda mi se obracaju kao da sam govno radi toga

nije upuceno vama, vec opcenito.....
manki je offline   Reply With Quote