Citiraj:
Autor geniusboy
Evo da i ja nešto doprinesem ovome svemu.. Nisam sve čitao, ali mi se sad baš za dobro jutro da nešto napisati..
|
Ovo je jedan od boljih topica na forumu u zadnje vrijeme, ajd ne bolje od AMD vs Intel ili ATI vs Nvidia

, no bolje je da pročitaš cijeli topic...
Citiraj:
Autor Hamm
U jednu ruku imaš pravo, u drugu nemaš. Papir nikada nije biti niti će biti garancija uspjeha.
A ove besmislice o da će netko sa SSS morati raditi sve što mu se kaže neću ni komentirati.
Misliš li da ljudi sa SSS nemaju pravo glasa i ne ulaze u rasprave s nadređenima?
Ti želiš reći da postoji razlika u fatalnoj pogrešci ako osoba ima SSS/VSS/VŠS? Ako postoji molim te reci mi kakva je?
Znači svi koji imaju više obrazovanje mogu slobodno uzeti šmrk i fino svaki dan zaliti server salu jer eto tako oni će si naći drugi posao?
I kakve su ovo besmislice o suženom rasponu poslova?
Ali opet kažem..faks je mrak stvar..ali nije nužan za uspjeh..pomoć je..ali nije nužan.
Slažem se da za neke poslove jednostavno treba diploma..medicina..stomatologija..obrazovanje (profesor)...psihologija...pravo..itd (da ih ne nabrajam sve..ima ih).
|
Totalno se slažem sa Hammom, većina posta od geniusboy-a nema smisla. Gdje je to uklesano u kamen? Naravno, svaki faks treba poštovati i dao bog da svi imamo prilike studirati, ali to nije apsolutno garancija za uspjeh, pomoć da, više otvorenih vrata da, no brate ako su LiJen, "nesposoban" i nemaš barem malu dozu ambicije nebuš uspio nikak. Jedino po meni točno u postu je stavka "samopouzdanje", te je istina i realno, no ako si prošao faks čisto tako da prođeš bez dodatnog truda i učenja, vjerujem da ti naglo padne samopouzdanje kad zasjednješ u neku uredsku stolicu i dobiješ prve radne zadatke/projekte. Isto tako koja je logika uspoređivait VSS i SSS koji 3-5-7 godina ladi jaja... ajde da si rekao zeleni VSS vs SSS sa 3-5-7 godina radnog iskustva u "istim"/sličnim poslovima. Pošto se naslov teme odnosi na informatiku, kad velim faks većinom mislim na informatičke fakultete.
Citiraj:
Autor komer
Zasto ste zaglibili u informatiku?
|
Ajd pravit ćmo se da je tema topica "Najbolje plaćeni poslovi u
informatici u Hrvatskoj"

Zanimljiv post, sam da nema dijela o govedarstvu...