05.12.2008., 10:36
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Poanta kod prijevoza je u tome sto kod istih vibracija/udaraca (svega sto se dogadja prilikom transporta) moze manje stete nastati na povrsini koja je jednaka stranici kutije dok je plazma uspravna nego kad je polegnuta.
Posto vecina ljudi ju strpa u auto gdje onda "pod" nije ravan, veca je sansa da ce doci do ostecenja ako je ekran prema dolje (na neravnoj povrsini) nego ako je gore, posto je straznja stranica puno robusnija naravno naspram stakla naprijed.
Tako da ako je moguce, prenositi ju treba ili uspravno, a ako nije onda polegnuto sa staklom prema gore.
(iako bi teoretski zastita unutra trebala biti dovoljna, ali nikad neznas)
Ja sam svoju furao polegnutu sa ekranom prema gore, ali sam ju trebao sam i Telebita voziti do ~FER-a.
Super, ali ako je u mogucnosti uzeti oke kvalitetan full HD panel, zasto ici na HD Ready ako mu razlika u novcu nije problem?
|
ako će najviše gledati DVD i divixe onda će mu hd ready telka dati bolju sliku....a i da gleda bluray, Pv80 će kvalitetno odraditi downskejl na svoju rezu i razlike su male, ako uopće i razlučive, pogotovo ako se gleda sa nekih 3m+
|
|
|