Citiraj:
Autor geniusboy
1).i kada netko s SSS dobi takav posao prisiljen je raditi sve šta mu se kaže jer je sretan šta uopće radi tako nešto. Dok ljudi s VSS-om na istom radnom mjestu imaju puno veću slobodu za pogreške, rasprave s nadređenima i sl. jer i oni i nadređeni znaju da će i u slučaju otkaza brzo naći sličan ako ne i bolji posao, a isto tako žele zadržati stručne ljudi...
2.)Ti ljudi su daleko superiorniji u komunikaciji s drugima, samouvjereniji i kad ih slušate vidite da su to ljudi koji znaju reći ono šta misle... To je zato jer su se 3-5-7 godina kretali među visoko obrazovanim ljudima, a okolina itekako utječe na ponašanje...
|
1). ma nemoj,znaci ja moram pognuti rep i biti kus- mozes misliti.
Kod mene u gradevini svaki ing. koji se zaposlio u zadnjih 10 g. dolazi sa teoretskim znanjem koje je za rac ako ga neznas primjeniti na trasi.Najvise nauce od nas sa 20 g. iskustva i prakse a oni koje nije sram pitati nas crve brze uce nego oni sa stavom-ja imam fax.
2).trebao bi biti prisutan kad sljaker na trasi tako razbuca ovoga sa stavom da vise nezna sta je htio.
Uglavnom moje skromno misljenje je da treba voljeti ono sto radis a nikada netreba prestati uciti nove stvari,osobno sam radio na jednom poslu i usput ucio sve sto je vezano za moj posao ali usvajao nova znanja na drugim poslovima vezanim uz moj,tako da sada mogu a po potrebi pokrivam tri radna mjesta a jedno od tih inace radi VŠS.
Gigabyte MA69G-S3H,X2 4000+,2x1GB Kingmax DDR2 800,Seagate sata II 250 GB + WD 200 GB,LG DVD-RW,Powercolor X1950 PRO Xtreme 256MB colled by Accelero X2,Fortron 350W PNF in Chieftec Dragon mediumtower,front 1x80mm,back 1x120mm,Vivax 20" LCD TV
COMPAQ EVO N800v
|