Citiraj:
Autor Skorn
koliko sam pricao sa programerima koje poznajem svi se slazu oko jedne stvari - da fali programera iskusnih u Delphi razvojnom alatu, navodno svi kuze Borland C++ Builder i MS Visual C++ ali Delphi jako malo ljudi ovdje razumije a postoje firme koje bi platile takve programere dosta dobro dok je npr u austriji i italiji situacija obrnuta. eto vam preporuke.
ps i dalje ocekujem da mi netko odgovori na moje pitanje
|
Traženi su u svim programskim jezicima(naravno mislim na cca top 10-15), nemoš fulat

, fulat možeš tako da odabereš onaj koji će ti se najmanje svidjeti/sjesti i s kojim se slabije zarađuje/više radi.
Citiraj:
Autor Skorn
ja bih samo zelio u sklopu ove teme upitati iskusne, koji tecajevi za programere su isplativi?
ja o programiranju ne znam nista, znam samo da postoji tamo neki C# i C++, a volio bih znati otkuda poceti i kako (da li uopce) se specijalizirati za objektno orjentirano programiranje.
hvala
|
Zavisi što te točno zanima, ako imaš uvida... koji razvojni sektor ili kako da velim... Pregledaj malo po netu trenutno najaktivnije razvojne platforme i programske jezike, potražnju/plaće za iste, podršku i resourse, sintaksu, kompleksnost... te malo proštudiraj o njima... onako letimično... da imaš onaj osnovni uvid, jer teško ti je išta napamet predlagati i još ktome da se nebude pristran.