View Single Post
Staro 05.12.2008., 01:52   #115
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
koliko sam pricao sa programerima koje poznajem svi se slazu oko jedne stvari - da fali programera iskusnih u Delphi razvojnom alatu, navodno svi kuze Borland C++ Builder i MS Visual C++ ali Delphi jako malo ljudi ovdje razumije a postoje firme koje bi platile takve programere dosta dobro dok je npr u austriji i italiji situacija obrnuta. eto vam preporuke.

ps i dalje ocekujem da mi netko odgovori na moje pitanje
Traženi su u svim programskim jezicima(naravno mislim na cca top 10-15), nemoš fulat , fulat možeš tako da odabereš onaj koji će ti se najmanje svidjeti/sjesti i s kojim se slabije zarađuje/više radi.

Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
ja bih samo zelio u sklopu ove teme upitati iskusne, koji tecajevi za programere su isplativi?

ja o programiranju ne znam nista, znam samo da postoji tamo neki C# i C++, a volio bih znati otkuda poceti i kako (da li uopce) se specijalizirati za objektno orjentirano programiranje.

hvala
Zavisi što te točno zanima, ako imaš uvida... koji razvojni sektor ili kako da velim... Pregledaj malo po netu trenutno najaktivnije razvojne platforme i programske jezike, potražnju/plaće za iste, podršku i resourse, sintaksu, kompleksnost... te malo proštudiraj o njima... onako letimično... da imaš onaj osnovni uvid, jer teško ti je išta napamet predlagati i još ktome da se nebude pristran.

Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 05.12.2008. u 02:21.
p3tar je offline   Reply With Quote