View Single Post
Staro 04.12.2008., 18:21   #1289
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Bolje da su odgodili igru jos na kojih mjesec dana nego izbacili polu proizvod pa ga onda krpali patchevima i driverima za grafu…

Stari moj ako ćemo iskreno ne znam koliko bi ovo radili, vjerojatno još godinu.
U jednom pogledu igra je najbolja igra dosad , sa najluđim fintama i tako dalje , u drugoj ruci je izmet........
Tolika količina neoptimiziranosti, glitcheva i sranja nije bila u stalkeru.

Ako je stvarno istina da će kombinacija nvidia drivera i patcha za igru ovo popravit ok. U globalu na 1680 mi sa medium texturama , very high rendom ,
izgleda mrvicu bolje od gta. Međutim ne radi kako treba, dok mi je crysis warhead letio samo tako na high.....a izgleda nekih 8 godina u budučnosti prema ovom....... Samo da utvrdimo gradivo :

Ne radi na skoro kompletnoj atijevoj paleti........ na 80% nvidie trza ,
sjene su zrnaste , texturu ja još nisam vidio dual core E8200 po deafaltu na niskim detaljima prži 95% ljudima bugovi sa refleksijama i slično i treba koliko gigabajt video rama ? Što još da vidimo a tako je ni SLI ne radi.....
Da to će sigurno jedan patch sve popravit za tjedan dana.....sigurno......a onda je svizac sam sebi zamoto...

Potencijalno uništeni megahit. Pričekat ću sutra original da mi stigne.
Majko mila ako to sve isto bude a takve pare ubačene u njega neču više nijedan original kupit......