Citiraj:
Autor stuc
Jel moguće da me netko potkrada ? Imam 4GB i stavim 3 filma od 700MB noćas skidat te sad nađem 100MB raspoloživo 
Uključen mi je onaj secure lock, nestaju mi megabajti samo dok skidam nešto, ako ništa ne skidam stoji danima 10GB, preciznije stajalo mi je 8 dana.
|
a možda ti netko i preko wirelessa krade net

i uput rapid promet kada si logiran
Citiraj:
Autor rodney
jel tko od vas koristi jDownloader?
imam mali problem s njim. naime kad skinem u danu 10 gb, neda mi vise, kaze da sam premasio dozvoljeni promet, ali imam trafficshare 5gb, koji kolko sam ja shvatio mogu koristit kad god hocu? ili je to samo ako mi treba preko 2.66gb u danu a nemam akumulirano... a ne vjerujem da je tako. bilo bi ubermega glupavo... jel koji drugi download menager zna koristit trafficshare?
|
onih 5GB koji imaš se ne može iskoristi za download stvari, to je da uploadaš nešto na premium acc i onda drugima daš da skinu bez odbrojavanja i full brzinom a troše taj traffic share s tvojeg acc-a
ako kupiš posebno traffic share (oni paketi od 100, 500 i 2500GB) onda će se to zbrajati sa onih 5GB i to ćeš moći potrošiti, ali 5GB će opet ostati kao minimum na trafficshare-u