View Single Post
Staro 04.12.2008., 15:36   #698
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor bobby22 Pregled postova
ma to se lako da srediti sve stim konectorima(jedino to uzmi si pod dodatni trosak)...
ja nisam niti htio trosit pare na onaj konverter 20pin molex u 24..neg sam ovog samo zabio u 24..

---Necu se ponavljat ima boljih napajanja,vece iskoristivosti(al ja tvrdim da su nepotrebna u vecini slucajeva)...a ak netko voli bacat pare nek si baca

je isprobavao tu ko ona napajanja za graficku??(dodju oko 300kn)??
Fortron koji je po cijeni gotovo kao i taj Neon nije bacanje para ... a po tebi mu je jedina mana dizajn , i to kaj mu pise samo 350w a neon je ipak 500 w .
Steta sto nisam slikao sva dosad promijenjena napajanja po raznim konfama koju su bila kihnula , bilo je tu svega - Smartbox , Maxpower , Everpower , Neon , Codegen , MS ... - doduse uglavnom su to i bile konfe kupljene gotove po nasim ducanima .
I da ispadnem rogonja - imam jedno Maxpower napajanje nazivnih 300w iako na naljepnici je gore Max. 180w , ubacen je drugi vent i koristi se vec 7 godina , pogonilo je mnoge konfe , a jedno vrijeme je nekoliko tjedana stalno teralo jedan torent komp i nikad problema . Stoji uvijek u rezervi negdje , ali ne pada mi zato na pamet nekom reci da je sve drugo osim tog Maxpowera bacanje love , jer takvih istih sam jedno 10tak izvadio iz raznih kompova ...
Router je offline