Nakon skoro cjelogodišnjeg korištenja vistamediacentra, a poslije i TVpacka2008, vratio sam se na MediaPortal. Sada RC4. Ni traga prijašnjoj "lijenosti" aplikacije.(možda je bio loš svn). Spor je samo kod starta. TV programi se mjenjaju mrvicu sporije nego kod vmc-a (koja šalta skoro trenutno),ali još ok.
Pošto bih se rado na mom htpc-u zadržao na mediaportalu, trebao bih malu pomoć.
Zanima me da li je LAcy-jeva uputa o webEPG-u još aktualna, evo c/p na kaj mislim:
Upravo sam otkrio još jedan graber za EPG, upute slijede:
Na xmltv wiki imate sve linkove, a za one kojima se ne da čitati download. Skinete (kliknete ne ono zeleno gdje piše XMLTV
), pročitate readme ili slijedite upute:
1. Otpakirajte ga u C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\XMLTV\ ili gdje već držite tvguide.xml
2. Pokrenete cmd, pa u njemu xmltv.exe tv_grab_hr --configure, malo je dosadno ali samo jednom pravite taj file, kad ga otvorite skužiti će te da je jedina razlika u ! ili =
3. Sad pokrenete xmltv tv_grab_hr --output tvguide.xml tj napravite xmltv.bat i u njemu to
4. Korigirajte imena u Setup-u MP, da odgovaraju onima u ovom EPG-u, i isključite Use time zone information from XMLTV file jer iz nekog razloga graber dodaje 2 sata
5. Primiječeno je da se ne prikazuju naša slova u MP. Rješenje je jednostavno, potrebno je obrisati 'encoding='iso-8859-1'u prvoj liniji file-a tvguide.xml.
Da li fali koja slika ili se nešto zagubilo po serverima tokom godine?
Probao sam i po uputama s:
http://www.team-mediaportal.com/manu...alSetup_WebEPG
te pročitao ovu i druge vezane teme, ali mi baš ne uspjeva. Dakle, ne tražim da netko umjesto mene odradi istraživanje, već da malo aktualiziramo problematiku.
Svaka sugestija je dobrodošla.