View Single Post
Staro 04.12.2008., 12:20   #102
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Emperor Pregled postova
Studiram na Višoj strojarskoj i imam kolega kojima je cilj čim prije završiti fax bez da puno nauče,i onda se zaposliti negdje i mlatiti pare sjedeči i glumeči inžinjera.

Svi bi se htjeli obogatiti ali to nažalost nije moguče zbog ovog našeg sistema,jer da bi netko bio bogat drugi mora biti siromašan.
Ima takih sanjara puno, osobno imam par frendova dipl.ing. FOIvaca, FERovaca i iz par sa ekonomija/management tipa falukteta. Većina ih je takve bajke pričala i sanjarila... bolesna plaća, auto, mob, sexretarica . Nikome nije pošlo od ruke. Jednome koji je za odličnim i u roku završio FOI osobno dajem instrukcije, sam nisam mogao vjerovati, pitao ga pa čoeče što su tebe učili... šta si radio 4 godine u VŽu? Radi u državnoj firmi na pripravničkom(oko 5k plata) već preko 10mjeseci i više od pola vremena fata zjake. Sad, dali mu je to bio san, osobno po njegovom ne... plafon će mu biti(7-8k) no polako mu prisjeda sve, umire od dosade i sl. Ima backup staraca, ponajviše financijski, pa nije niti imao prilike da ga prava realnost krvavo zarađene pare lupi u glavu... No ima ih vrijednih, koji se dosta potrude uz faks učiti i samostalno.
Nije to ni do sistema... jednostavno nema para na ljepe oči i glumu, dobro naravno da ima, ali zna se što sam htjeo reći
p3tar je offline   Reply With Quote