Citiraj:
Autor Fleks
Ono sto ti treba je kombinacija svega navedenog u tocnim dozama kolko ti treba. Dakle ciljano i ici u nesto sto znas da ce ti se isplatiti. Sto gledano kroz nekakvu solidnu lovu i ono vaznije tvoje osobno zadovoljstvo. Ako te nesto veseli i uzivas u tome, napredak je pitanje samo vremena. Naravno da nemozes napredovati u slaganju kompova u linksu i kopanju grobova, ali u vecini informatickih poslova mozes. Pogotovo ako imas diplomu i par ciljanih tecaja vezanih uz tvoje polje ekspertize. Zapakiraj to dobrim nastupom, kojim poznanstvom i to je vise manje to. Naravno uvjek mozes neku kariku iz lanca izbaciti, ali ju onda moras kompenzirati i to pametno, a kako to napraviti, e to moras skuziti sam jer formula ne postoji.
|
Bravo Fleks
Slažem se sa cijelim postom ,ali ovo je najvažniji dio.
Studiram na Višoj strojarskoj i imam kolega kojima je cilj čim prije završiti fax bez da puno nauče,i onda se zaposliti negdje i mlatiti pare sjedeči i glumeči inžinjera.
Svi bi se htjeli obogatiti ali to nažalost nije moguče zbog ovog našeg sistema,jer da bi netko bio bogat drugi mora biti siromašan.
Ionako večina ljudi radi za kikiriki dok velike kompanije i banke vrte mjesečno profite od kojih zaboli glava.
P.S. Sestrična mi u Kanadi radi baš poslove za banke ,projektiranje sistema valjda neznam točno i ima plaču ohohoho
a na faxu je lijenčarila i jedva ga završila,tako da važno je da znaš ono što radiš i da to voliš.