Citiraj:
Autor kalixius
Čudi me da ti ga još nisu dostavili.
Meni je od dana potpisivanja zahtjeva do trenutka zaprimanja samoinstalacijskog paketa prošlo 2 dana (a živim u Dugom Selu)...No isto tako moj prijatelj je čekao 2 mjeseca da bi onda nazvao T-Com i oni mu rekli da zahtjev nije ni zaprimljen.
Nikak na "zelenu granu" sa njima. 
Osobno se nadam da neću imati problem "zamrzavanja" slike na MaxTV-u sada kada mi je dostavljen i Thompson ST 7800WL. 
|
mah jos bi mene trebali staviti "pod prioritete" jer kad je bio lik jos prosle godine u 9mj. testirao propusnost i prigusenje reko je da je 7.3mbit i da je odlicna situacija, i da bezproblema mogu korisiti maxtv i internet zajedno, eh sad ono jos su po mom kvartu prije nekih 7-8god uvezli nove telefonske žice po zemlji tako da defitnitivno nebi smijelo biti problema, i ja sad cekam bezveze od 7mj. da mi donesu to govno, a živim u Zagrebu, Vrapču i kaj da velim...
a tebe su očito jedva jedvice dočepali kad su vjerojatno "uvidjeli da imas para ko blata"
@silent-hunter
hm pa neznam kaj da ti kažem možda te malo parice zezaju pa nemreju gutati tu propusnost...
Citiraj:
dali mogu spojiti Dlink na njega da mi maxtv radi, ali Linksys mora biti primarni tj preko njega se moram spajat na net inace nema smisla
|
mislim da ti nece sljakati jer mora biti primar uređaj koji dijeli internet i maxtv na dva dijela, jer je poseban port za maxtv, a poseban za internet ili sta ja znam mozda da taj Linksys ruter stavis u bridge mod pa onda dlink ruter na njega pa od njega imas internet i maxtv... mislim da bi se prije kladio da se parice zezaju jer si trenutno na intenetu prek Linksys, a maxtv nemas pa nemres vidjeti to pucanje, dok sa dlinkom ocito problem da mu treba novi software