View Single Post
Staro 04.12.2008., 10:31   #475
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor kalixius Pregled postova
Čudi me da ti ga još nisu dostavili.
Meni je od dana potpisivanja zahtjeva do trenutka zaprimanja samoinstalacijskog paketa prošlo 2 dana (a živim u Dugom Selu)...No isto tako moj prijatelj je čekao 2 mjeseca da bi onda nazvao T-Com i oni mu rekli da zahtjev nije ni zaprimljen.

Nikak na "zelenu granu" sa njima.
Osobno se nadam da neću imati problem "zamrzavanja" slike na MaxTV-u sada kada mi je dostavljen i Thompson ST 7800WL.
mah jos bi mene trebali staviti "pod prioritete" jer kad je bio lik jos prosle godine u 9mj. testirao propusnost i prigusenje reko je da je 7.3mbit i da je odlicna situacija, i da bezproblema mogu korisiti maxtv i internet zajedno, eh sad ono jos su po mom kvartu prije nekih 7-8god uvezli nove telefonske žice po zemlji tako da defitnitivno nebi smijelo biti problema, i ja sad cekam bezveze od 7mj. da mi donesu to govno, a živim u Zagrebu, Vrapču i kaj da velim...

a tebe su očito jedva jedvice dočepali kad su vjerojatno "uvidjeli da imas para ko blata"

@silent-hunter

hm pa neznam kaj da ti kažem možda te malo parice zezaju pa nemreju gutati tu propusnost...

Citiraj:
dali mogu spojiti Dlink na njega da mi maxtv radi, ali Linksys mora biti primarni tj preko njega se moram spajat na net inace nema smisla
mislim da ti nece sljakati jer mora biti primar uređaj koji dijeli internet i maxtv na dva dijela, jer je poseban port za maxtv, a poseban za internet ili sta ja znam mozda da taj Linksys ruter stavis u bridge mod pa onda dlink ruter na njega pa od njega imas internet i maxtv... mislim da bi se prije kladio da se parice zezaju jer si trenutno na intenetu prek Linksys, a maxtv nemas pa nemres vidjeti to pucanje, dok sa dlinkom ocito problem da mu treba novi software
DANCI je offline   Reply With Quote