Citiraj:
Autor Shadowww
tor, horza, atha: google trazilica obavlja posao, istina. nikad je do sad nisam koristio u svrhu pretrazivanja ovog foruma pa nisam uvidio njene prednosti. al to ne mijenja činjenicu da built-in trazilica i dalje suxa. al jasno, bolje da ljudi koriste googlevu, manje opterecenje na bazu, manje posla za administraciju itd, itd.
sto se tice rusenja browsera, evo me sad na fedori/ff i za sad nema problema (iako ni nisam puno visio na forumu)
a sto se tice bezvjetnog zahtjevanja nadam se da ste uhvatili vjesto skriven šaljivi element u (kon)teksu poruke posta i uvidjeli da nisam ozbiljan. jelda da jeste? ma znam da jeste. 
|
ok, sad me ovo zainteresiralo sa aspekta usability-a. dakle, ti si svaki put kad si pretraživao nešto, kliknuo gumb "Traži" i umjesto da upišeš što želiš, kliknuo na "Napredna pretraga" i navlačio se sa tražilicom?
ajd baš da vidim kak to radi....
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|