View Single Post
Staro 04.12.2008., 08:44   #31
Linc
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
e...kad je neko seljak seljak je...samo cu to napisat!

..bdw slusalice su Pioneer SE-CL2m-J-K...nađite specifikacije pa procitajte specifikacije...
..iskreno naslusao sam se slusalica na kojima u specifikacijama pise da radu od 10Hz a to nebi bilo tako...

...dobro mi je frend rekao.."na forumu ce mi tesko ko pomoc..tesko da je itko tamo normalan"..par vas je to i dokazalo!

..do sad nisam nasao slusalice koje imaju jaci bas.ako nevjerujete..ok..vaš problem..nađite te slušalice i poslušajte..

još jedna stvar.nakon ovakvih vaših komentara uopce se niti netrebam pitat tko je u pravu...sve ste dokazali komentarima!

..a i vidim koliko imate iskustva..koliko ste sustava poslusali i koliko mi je uopce pametno slusat od takvih ljudi savjete..

ako nikad u ruci niste imali mjerac buke..vas problem..kupite...vi koji ste u zagrebu ima vam u "dobar zvuk"..tamo sam ja kupio.

još jedna stvar koju sam več rekao maloprije:

..nisam cuo bosea i maka ali kad ih vec nisam cuo OK..barem ne pricam price kao da jesam...neznam kako zvuce i to je to..
..da jesam i da me netko pita kavi su rekao bi..

tako savjetujem i vama...ako niste culi neki sustav i neznate kako zvuci..ok, nije stamota, ali nemojte valjat sranja kao da jeste...

to je moj savjet vama!

ko ima 15 godina dokazali ste sami pa vašem vrjeđanju..
Linc je offline